. Expat TV Vlaanderen: VRT radioprogramma's downloaden
Overzicht van het aanbod Vlaamse en/of Nederlandstalige radio, TV, programma's en films in het buitenland, voor expats. Hoe te bekijken, waar te vinden.

VRT radioprogramma's downloaden

(rechtstreekse downloadlinks Radio 1)
(podcast Radio 1 - Interne Keuken)
(podcast Radio 1 - Weet ik veel)
(archief podcasts Radio 1)
(rechtstreekse downloadlinks Klara)
(livestreams VRT)

Er loopt sinds augustus 2015 vanalles mis met de links van de VRT-radio. Downloadlinks werken niet meer, en podcasts worden niet meer ververst. Tot er meer duidelijkheid komt over wat er aan de hand is, kan men de programma's enkel manueel downloaden.

Hier volgt de benodigde procedure om VRT radioprogramma's te downloaden zodat u ze kunt afspelen vanop om het even welk apparaat en niet gebonden bent aan de VRT radiospeler. Dit werkt in principe voor alle zenders: Radio 1, Radio 2, Stubru, Klara, MNM, enz.
Bemerk dat dit de 'manuele methode' is, die echter wel altijd werkt. Sinds het voorjaar 2012 biedt de VRT op de webpagina's van sommige programma's ook rechstreekse downloadlinks aan, en dan hoef je deze methode natuurlijk niet te volgen.

Procedure:
Het eerste wat je nodig hebt is de link van het programma dat je wil downloaden. Soms vind je dat gewoon op de betreffende VRT website, en dan is het iets makkelijker. Moet je het echter aan de VRT radiospeler ontfutselen, of zit het ingebed in de webpagina van het betreffende programma, dan is het iets moeilijker want die radiospeler of website geeft zijn links niet prijs.

Om deze links te ontdekken, heb ik tot nog toe drie methodes gevonden. Bij de eerste, m'n 'klassieke' methode, gebruik ik een krachtig extern programma (onder Windows), URL Snooper, om permanent de links te controleren die mijn browser binnen haalt. De andere methodes zijn iets simpeler, want daarvoor hoef je enkel de browser Safari of Chrome te gebruiken.

Methode 0 - Via de broncode
 • Op de vernieuwde Radio 1-site is het nu opeens heel makkelijk geworden de fragmenten terug te vinden. Ergens op de pagina rechtsklikken, en op "bekijk broncode" drukken. Vervolgens even zoeken op de zoekstring "mp3", en da's de link die je zoekt.

Methode 1 (Windows) - URL Snooper
 • Voor deze truc gaan we dus software installeren die op de achtergrond het internetverkeer van de VRT radiospeler of website in de gaten houdt, en die software luistert naar de naam URL Snooper, downloadbaar hier: URL Snooper. Overigens betrouwbare software, geen malware. Het installeren laat ik aan u over. Let er wel op dat hij geen extra toolbars en allerhande andere rommel installeert. Kan overigens ook gebruikt worden voor het sniffen van allerlei andere websites. URL Snooper is er wel enkel voor Windows, indien iemand gelijkaardige software voor OS X kent, gelieve het me te laten weten.
 • Eénmaal URL snooper geïnstalleerd, start je het programma op en laat je hem je netwerkinterface scannen. Ga hiervoor naar 'General Options', kies de interface die je gebruikt (ethernet of wireless), of je laat hem autoscannen. Vervolgens ga je terug naar het hoofdscherm, en klik je op 'sniff network'. Stel de protocolfilter wel op 'Media URL', anders wordt elke sessie weergegeven, ook de niet-relevante. Ook kan je het woord 'stream' typen in de box 'Keyword filter', zo filter je meteen de resultaten die we nodig hebben.
 • Open vervolgens de VRT radiospeler, en klik op het programma dat je interesseert onder 'Herbeluister' of 'Net gemist'. Of klik gewoon op de play-knop, indien het fragment ingebed zit in een website van één van de VRT radionetten. Je zal dan zien dat allerlei links verschijnen in URL Snooper. Eénmaal de stream begint te lopen, mag je in URL Snooper op 'Stop Search' klikken. Het vissen is nu gebeurd, en de link die we nodig hebben staat ergens tussen de vele links in URL Snooper.

Methode 2 (Windows, OS X) - Safari
 • De tweede methode is iets eenvoudiger, want hiervoor hebben we enkel de browser Safari nodig, die Mac-gebruikers meestal al standaard zullen staan hebben. Safari is downloadbaar hier: http://www.apple.com/safari.
 • Ik ben zelf niet zo gek van Safari, maar het heeft wel één heel goede functie, en dat is het 'activity window'. Dat schermpje kan je vinden onder het Hoofdmenu>Windows>Activity, en het geeft je een lijstje van alle links die aangeroepen worden bij het bekijken van een website.
 • Eénmaal het activity windows geopend, volstaat het om de VRT radiospeler te openen, en het gewenste fragment te laten afspelen. In het activity window zal je dan automatisch de links zien verschijnen die aangeroepen worden, inclusief de link die we nodig hebben.

Methode 3 (alle platformen) - Chrome
 • Hetgeen onder Safari mogelijk is, kan ook onder Chrome, zij het dat het wat moeilijker is. Om de links te vinden, open eerst de VRT radiospeler, of ga naar een pagina op een van de VRT-websites, en open vervolgens de "Developer tools". Dat doe je door rechts te klikken > "Inspect element", of via het hoofdmenu>Tools>Developer tools. In die developer tools vind je bovenaan een scherm genaamd "Networks". Open dat scherm, en dat zal je vervolgens vertellen welke netwerklinks er allemaal geopend worden. Het is iets slordiger dan bij Safari, maar als je een VRT-radiostream opstart, zal je merken dat die link onderaan (chronologisch) tevoorschijn komt. Bij mij staan die links in het rood, geen idee waarom.

Methode 4 (alle platformen) - Firefox
 • En ook in Firefox kan het. Ga eerst naar de pagina met het gewenste geluidsfragment. Rechtsklik dan ergens op de pagina, en kies voor "Inspect element". Dit opent een balk onderaan met allerlei debuggingstools. Kies daar voor een knopje links dat "Web Console" heet, en vervolgens daaronder het knopje "Net" of "Network". Druk nu op de playknop van het gewenste fragment, en onderaan zal je alle aangeroepen links zien passeren. Wellicht dat één daarvan met "od.mp3" begint. Welnu, dit is de gezochte link.

Het vervolg
 • Ongeacht de methode die u gebruikt heeft staan er nu een paar tientallen links op uw scherm, waaronder de gezochte. Voor het programma 'Interne Keuken' krijgen we bijvoorbeeld onder andere de volgende interessante links:
  1. http://internetradio.vrt.be/radiospeler/v2_prod/wmpplayer.html?stream=mms://wm.streampower.be/vrt/radio1/11_11inke-snip_med.mp3&streamtype=od&plugin=undefined
  1. http://wm.streampower.be/vrt/radio1/11_11inke-snip_med.mp3?rand=14
  2. mms://wm.streampower.be/vrt/radio1/11_11inke-snip_med.mp3?rand=14
 • En nu moeten we dit gewoon even analyseren. Bemerk dat dezelfde informatie terugkomt in de verschillende links. Vaak is het gebruikte protocol http:, mms: of rstp:, gevolgd door wm.streampower.be, gevolgd door vrt/, daarna het radiostation (radio1, radio2, stubru, ...), waarna een soort afkorting van het eigenlijke programma volgt, meestal afgesloten met .mp3.
 • Dit is nu de informatie die we nodig hebben, alleen moeten we het nog omzetten naar een downloadbaar formaat (bijv. de rstp en mms protocollen zijn dat niet). We zetten de link om naar http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11inke-snip_med.mp3. Let er dus op dat u begint met http, het eerste stuk vervangt door download en het stuk na .mp3 eraf snijdt.
  Waarschuwing: Ga er niet vanuit dat het mogelijk is de juiste link te vinden door wat gokwerk, en zonder het volgen van de bovenstaande methodes. In vele gevallen heeft de downloadlink een lichtjes ander formaat dan de link op de VRT website, en is het dus onbegonnen werk de exacte URL te acherhalen.
 • Vervolgens kunnen we de gezochte link(s) downloaden. Hier zijn verschillende methodes voor:
  1. Het makkelijkste. Open de door u gevonden URL http://download.streampower.be/... in een nieuw venster van uw browser. Zo kan je trouwens al meteen testen of de link werkt. Klik vervolgens in het hoofdmenu van uw browser op 'Pagina opslaan als' of iets dergelijks. De meeste browsers zullen je dan toelaten om het bestand rechtstreeks als mp3-bestand op te slaan.
  2. Indien u een groot aantal programma's tegelijk wil downloaden kan u ze ook copy-pasten naar een downloadprogramma zoals Jdownloader.
  3. Het kan ook met een trucje. Met notepad maak je een nieuw htm bestand, bijv. test.htm. Daarin plaats je de downloadlink, voorafgegaan door <A HREF=, en afgesloten door >. Dus in dit voorbeeld bijvoorbeeld: <A HREF=http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11inke-snip_med.mp3>. Vervolgens sla je dit bestand op, open je het met je browser, en rechtsklikken op de link "doel opslaan als". Et voilà.

Nog enkele beschouwingen
 • Betreffende de link, bemerk:
  1. de gebruikte domeinnamen zijn meestal download. od.mp3. en wm.streampower.be. De eerste twee prefixen worden gebruikt voor downloadlinks, de laatste (wm.) is de link voor streaming muziek. Dus als je het programma rechstreeks wil afspelen in een mediaspeler, gebruik dan de variant met wm., wil je het downloaden, gebruik dan de variant download.
  2. de med op het einde verwijst naar de kwaliteit. Lo (of soms ook low) voor lage (16 kbps), med voor medium (32 kbps), en Hi (of soms ook high) voor hoge kwaliteit (96 kbps)
  3. meestal moet de link afgesloten worden met .mp3, soms werkt het ook zonder
  4. de bestandsnaam van het gezochte fragment begint meestal met de code van de betreffende radio, gevolgd door een liggend streepje: 11_ voor Radio 1, 12_ Radio 2, enz.
 • De gebruikte downloadsites en structuur van de links veranderen om de paar jaar. Bovenstaande info is de huidige werkwijze, laatst gecontroleerd in februari 2012.
 • De VRT maakt er meestal een zootje van bij de naamgeving van de opgeslagen bestanden. Voor sommige programma's gebruikt men een generieke naam (zoals in bovenstaand voorbeeld inke voor interne keuken), gevolgd door een oplopende datum. Voor vele andere programma's is dat echter niet het geval waardoor het vrij moeilijk is bepaalde afleveringen op te sporen. In dit geval is het het makkelijkst om naar de pagina van het betreffende programma te gaan, en vervolgens de pagina met de gezochte uitzending te openen. Sinds februari 2012 worden die gearchiveerde uitzendingen ingebed in de webpagina, maar ook deze links zijn perfect onderschepbaar met URL Snooper of Safari.
 • Het gegeven voorbeeld geeft de link weer voor de laatst beschikbare aflevering van een gegeven programma. De link blijft dus iedere week dezelfde, maar het achterliggende programma wordt wekelijks geüpdatet. De uitzendingen worden echter wel degelijk gearchiveerd. Zo wordt interne keuken bijvoorbeeld onder het volgende formaat opgeslagen: http://download.streampower.be/vrt/podcast/Radio1_inke_20110628.mp3 U bemerkt meteen de gekende elementen, evenals de datumstempel, en met wat zoekwerk naar de juiste datum kunt u zo de aflevering downloaden die u wenst. (Ps: heb net gemerkt dat dd februari 2012 nog altijd dezelfde naamgeving gebruikt wordt)
  Let wel: soms is er echter geen logica in de naamgeving van de opgeslagen bestanden. De beste manier om ze dan terug te vinden, is om naar de relevante website van het betreffende pagina te gaan. Daar vindt u dan vaak een lijst van de vorige uitzendingen, waar dan meestal ook een link staat om de betreffende uitzending te herbeluisteren.

Succes!


Rechtstreekse downloadlinks Radio 1
Ziehier nog een overzicht van de rechstreekse downloadlinks voor de laatste aflevering van de actuele Radio 1-programma's, allemaal in medium kwaliteit. Indien u ze in een andere kwaliteit wenst, moet u enkel de _med (32 kbps) op het einde vervangen door _lo (16 kbps) of _hi (96 kbps).
Let er ook op dat dit de downloadlinks zijn. Indien u ze wil afspelen in een muziekspeler, waarbij u voor- en achteruit wil kunnen spoelen, dan kan u beter de streaming link gebruiken. Hiervoor vervangt u download. door wm. (dus wm.streampower.be/...).

Downloaden? Rechtsklikken -> Opslaan als

Archief - alle afleveringen van Radio Plettenberg: Radio Plettenberg
Archief - alle afleveringen van Touché: Touché

#weetikveel: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11weet-snip_med.mp3
Alderweireld: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11alde-snip_med.mp3
Allez allez: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11alal-snip_med.mp3
Bar du Matin: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11bdma-snip_med.mp3
Bonus: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11bonu-snip_med.mp3
Blue Bayou: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11blba-snip_med.mp3
Bonnie & Dahlia: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11boda-snip_med.mp3
Braakland: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11bral-snip_med.mp3
Classics: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11clas-snip_med.mp3
Classics 100: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11c100-snip_med.mp3
Closing time - maandag: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ctma-snip_med.mp3
Closing time - dinsdag: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ctdi-snip_med.mp3
Closing time - woensdag: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ctwo-snip_med.mp3
Closing time - donderdag: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ctdo-snip_med.mp3
Closing time - vrijdag: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ctvr-snip_med.mp3
Closing time - zaterdag: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ctza-snip_med.mp3
Closing time - zondag: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ctzo-snip_med.mp3
Closing time - de noorderlingen: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11deno-snip_med.mp3
Closing time - stamboek: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11stab-snip_med.mp3
Dageraadplaats: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11dapl-snip_med.mp3
De bende van Annemie: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11bean-snip_med.mp3
De bende van Einstein: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11been-snip_med.mp3
De Goden: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11dego-snip_med.mp3
De jaren: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11deja-snip_med.mp3
De Nacht van Radio 1: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11nac1-snip_med.mp3
De ochtend: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11och1-snip_med.mp3
De zomercollectie: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11zcol-snip_med.mp3
De zomer van 2014: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11dz14-snip_med.mp3
Een zomer in boeken: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11zobo-snip_med.mp3
Exit: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11exit-snip_med.mp3
Friedl': http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11frdl-snip_med.mp3
Grand Cru: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11grcr-snip_med.mp3
Hautekiet: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11haut-snip_med.mp3
Helden: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11hldn-snip_med.mp3
Het hol van De Leeuw: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11hvdl-snip_med.mp3
Het Seventies ABC: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11sabc-snip_med.mp3
Het Sixties ABC: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ab60-snip_med.mp3
Holland - België: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11hobe-snip_med.mp3
Interne keuken: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11inke-snip_med.mp3
Joos: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11joos-snip_med.mp3
Koppiekoppie: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11koko-snip_med.mp3
Nele in Radioland: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11nera-snip_med.mp3
Nieuwe feiten: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11nifi-snip_med.mp3
Nieuws van 07 uur: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ni07-snip_med.mp3
Nieuws van 08 uur: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ni08-snip_med.mp3
Nieuws van 12 uur: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ni12-snip_med.mp3
Nieuws van 13 uur: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ni13-snip_med.mp3
Nieuws van 18 uur: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ni18-snip_med.mp3
Nieuws van 19 uur: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ni19-snip_med.mp3
Nieuws van 22 uur: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ni22-snip_med.mp3
Nieuws van middernacht: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ni24-snip_med.mp3
Passato: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11pasa-snip_med.mp3
Peeters & Partners: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11pepa-snip_med.mp3
Peeters & Pichal: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11pepi-snip_med.mp3
Pinksterblommen: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11pblm-snip_med.mp3
Radio Plettenberg: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11rapl-snip_med.mp3
Roxy: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11roxy-snip_med.mp3
Sonar: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11sona-snip_med.mp3
Sonar 1000: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11sodu-snip_med.mp3
Songboek: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11song-snip_med.mp3
Sporza: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11spor-snip_med.mp3
Time Out: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11time-snip_med.mp3
Touché: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11touc-snip_med.mp3
Van Peel overleeft 2012 : http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11eind-snip_med.mp3
Van Peel overleeft 2013 : http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_r1_van_peel_2013-snip_med.mp3
Van Peel overleeft 2014 : http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11egag-snip_med.mp3
Vandaag: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11vand-snip_med.mp3
Verkeersoverzicht: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11verk-snip_med.mp3
Vox: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11voxx-snip_med.mp3
Wintergasten: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11wiga-snip_med.mp3
Zomerlief: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11zoli-snip_med.mp3Podcast Radio 1 - Interne Keuken
Op een regenachtige zondag heb ik de oude afleveringen van Interne Keuken (Radio 1) eens in een podcast gegoten zodat ik ze makkelijker kon terugvinden en downloaden. Zeven afleveringen kon ik niet terugvinden. De podcast vindt u hier: Podcast Interne Keuken.
Ik heb me niet beziggehouden er beschrijvingen over de inhoud bij te zetten, zou nochtans leuk zijn. Mocht iemand dat op zich willen nemen, kan men mij altijd contacteren.Podcast Radio 1 - Weet ik veel
De VRT heeft blijkbaar alle afleveringen van Weet ik veel (zomer 2014) gepubliceerd. En vermits er wel wat interessante afleveringen tussen zaten, heb ik ze maar in een podcast gegooid. Maakt het makkelijker ze te downloaden. Podcast hier.Archief podcasts Radio 1
Sinds het overlijden van Google Reader is deze truc niet meer geldig.
Hier nog een speciale vondst. Het probleem van de podcasts van de VRT is dat ze enkel de allerlaatste aflevering bevatten. Als je dus op zoek wil naar een oude aflevering, moet je zoals hierboven vermeld door gis- en gokwerk de naam van het bestand proberen te achterhalen.
Daar bestaat echter een oplossing voor, en dat is nonkel Google. Google is niet altijd 'je vriend', maar in dit geval dus wel. Hun nieuwslezer, Google Reader, archiveert namelijk heimelijk alle podcasts, waardoor je zo makkelijk oude afleveringen terugvindt. Wat is er onder andere dus beschikbaar: Interne Keuken, Friedl/Stories, Dubbelcheck, Expo58, DNA, en wellicht nog vele andere. In het kort gezegd, als je op het internet een podcast vindt, is er veel kans dat Google Reader die heimelijk gearchiveerd heeft.

Wat moet je hiervoor doen? 1. Zorg dat je een account hebt bij Google en open Google Reader: www.google.com/reader. 2. Klik links op de knop 'subscribe' (geen idee hoe het in het Nederlands heet), en copy/paste naargelang je keuze de onderstaande links. 3. Het archief van alle podcasts verschijnt automatisch, en u hoeft enkel diegene op te slaan die u wenst.

Lijstje oude en huidige podcasts:

Interne Keuken: http://internetradio.vrt.be/podcast/Radio1/rss-11_inke.xml
Touché: http://internetradio.vrt.be/podcast/Radio1/rss-11_touc.xml
Friedl': http://internetradio.vrt.be/podcast/Radio1/rss-11_frdl.xml
Expo 58: http://internetradio.vrt.be/podcast/Radio1/rss-11_expo.xml
DNA: http://internetradio.vrt.be/podcast/Radio1/rss-11_dnaa.xml
Dubbelcheck: http://internetradio.vrt.be/podcast/Radio1/rss-11_dubb.xml
Stories: http://internetradio.vrt.be/podcast/Radio1/rss-11_stor.xml
De Wetstraatwatcher: http://internetradio.vrt.be/podcast/Radio1/rss-11_wewa.xml
Bromberen: http://internetradio.vrt.be/podcast/Radio1/rss-11_brom.xml
Feiten en Fillet: http://internetradio.vrt.be/podcast/Radio1/rss-11_fefi.xmlRechtstreekse downloadlinks Klara
Babel: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31lbab-snip_med.mp3
Bellevue: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31gbel-snip_med.mp3
Berg en Dal: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31dber-snip_med.mp3
Best of Jazz: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31mjaz-snip_med.mp3
Boudewijn: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31fbou-snip_med.mp3
Brede Opklaringen: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31dbre-snip_med.mp3
Café Zimmermann: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31hzim-snip_med.mp3
Casanova: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31hcas-snip_med.mp3
Cher Claude: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31ldeb-snip_med.mp3
Concerto: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31kcrt-snip_med.mp3
Dat heet dan gelukkig zijn: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31dgel-snip_med.mp3
Espresso: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31besp-snip_med.mp3
Festival: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31hfes-snip_med.mp3
Goldberg: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31agol-snip_med.mp3
In de loge: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31olog-snip_med.mp3
Jazz Middelheim: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31omid-snip_med.mp3
Kersen eten tot middernacht: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31qker-snip_med.mp3
Klara Wakker: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31bwak-snip_med.mp3
Klara's 10: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31hk10-snip_med.mp3
La Donna è Mobile: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31fdon-snip_med.mp3
Laika: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31olai-snip_med.mp3
Late Night: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31qlat-snip_med.mp3
Le Sacre: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31lsac-snip_med.mp3
Les compagnons de la chanson: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31mcha-snip_med.mp3
Nuits d'été: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31onui-snip_med.mp3
Round Midnight: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31qrou-snip_med.mp3
Sanssouci: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31dsan-snip_med.mp3
Scala: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31osca-snip_med.mp3
Simenon : meester & monster: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31lsim-snip_med.mp3
Stouten op zondag: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31esto-snip_med.mp3
Take 7: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31ntk7-snip_med.mp3
The Original Soundtrack, the French edition: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31lost-snip_med.mp3
Trio: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31ftri-snip_med.mp3
Villa d'Este: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31hvil-snip_med.mp3
Weg van Wagner: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31lwvw-snip_med.mp3
Zanzibar: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31lzan-snip_med.mp3
Zomerhuis: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31lzom-snip_med.mp3Livestreams VRT
Radio 1
http://mp3.streampower.be/radio1-low
http://mp3.streampower.be/radio1-mid
http://mp3.streampower.be/radio1-high

Radio 2 Antwerpen
http://mp3.streampower.be/ra2ant-low
http://mp3.streampower.be/ra2ant-mid
http://mp3.streampower.be/ra2ant-high

Radio 2 Vlaams Brabant
http://mp3.streampower.be/ra2vlb-low
http://mp3.streampower.be/ra2vlb-mid
http://mp3.streampower.be/ra2vlb-high

Radio 2 Limburg
http://mp3.streampower.be/ra2lim-low
http://mp3.streampower.be/ra2lim-mid
http://mp3.streampower.be/ra2lim-high

Radio 2 Oost-Vlaanderen
http://mp3.streampower.be/ra2ovl-low
http://mp3.streampower.be/ra2ovl-mid
http://mp3.streampower.be/ra2ovl-high

Radio 2 West-Vlaanderen
http://mp3.streampower.be/ra2wvl-low
http://mp3.streampower.be/ra2wvl-mid
http://mp3.streampower.be/ra2wvl-high

Klara
http://mp3.streampower.be/klara-low
http://mp3.streampower.be/klara-mid
http://mp3.streampower.be/klara-high

Klara continuo
http://mp3.streampower.be/klaracontinuo-low
http://mp3.streampower.be/klaracontinuo-mid
http://mp3.streampower.be/klaracontinuo-high

Studio Brussel
http://mp3.streampower.be/stubru-low
http://mp3.streampower.be/stubru-mid
http://mp3.streampower.be/stubru-high

MNM
http://mp3.streampower.be/mnm-low
http://mp3.streampower.be/mnm-mid
http://mp3.streampower.be/mnm-high

MNM Hits
http://mp3.streampower.be/mnm_hits-low
http://mp3.streampower.be/mnm_hits-mid
http://mp3.streampower.be/mnm_hits-high

Radio Vlaanderen Info
http://mp3.streampower.be/rvi-low
http://mp3.streampower.be/rvi-mid
http://mp3.streampower.be/rvi-high

Radio Vlaanderen
http://mp3.streampower.be/rv-low
http://mp3.streampower.be/rv-mid
http://mp3.streampower.be/rv-high

Nieuws plus
http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11niws-snip_lo.mp3
http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11niws-snip_med.mp3
http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11niws-snip_hi.mp3