. Expat TV Vlaanderen: Stievie - Nieuwe versie installeren buiten België
Overzicht van het aanbod Vlaamse en/of Nederlandstalige radio, TV, programma's en films in het buitenland, voor expats. Hoe te bekijken, waar te vinden.

- DEZE SITE IS NIET LANGER ACTIEF! - na zes jaar belangeloze inzet, heeft deze website het eind augustus 2017 voor bekeken gehouden, en wordt sindsdien niet meer bijgewerkt. De gegevens op deze site kunnen dus verouderd zijn. Mogelijks worden er sporadisch nog nieuwe posts toegevoegd omtrent actuele onderwerpen. Oudere posts worden evenwel niet meer geactualiseerd.

Stievie - Nieuwe versie installeren buiten België

Stievie heeft op 22 juni 2018 versie 3.1.3 geactiveerd . De oudere versie die actief is op jouw tablet of smartphone wordt hierdoor automatisch geblokkeerd. Je wordt verplicht om de nieuwe versie te installeren. Als je je evenwel niet in België bevindt, is het (meestal) niet mogelijk om de app up te daten vanuit de Google play store. Je kan dit omzeilen door het installatiebestand (apk) direct te downloaden en te installeren op je Android toestel.

Voorafgaand aan de procedure moet je bij de beveiliging van je toestel, toestemming geven om apps te installeren vanuit andere bronnen dan Google Play. Hier vind je een handleiding: How to install unknown sources Apps APK file to Android.

Op dit moment (30/6/18) is het installatiebestand voor de nieuwe versie van Stievie (3.1.3) enkel beschikbaar op de site van apkpure. En om het bestand te kunnen installeren moet je de apkpure app ook eerst installeren op je smartphone. Ga gewoon met de browser naar apkpure.com en download van daaruit de apkpure app.

Zoek na installatie en openen van de apkpure app, de Stievie app en installeer.

Je zal tijdens deze hele procedure een aantal keer de vraag krijgen of je door wil gaan met het installeren van een app uit onbekende bron. Beantwoord telkens bevestigend.

Na installatie van de nieuwe versie moet je terug inloggen in Stievie met gebruikersnaam en paswoord.

En vergeet niet om vervolgens in de instellingen van je android toestel bij de beveilingen, installeren vanuit vreemde bronnen terug op "uit" te zetten. En eventueel de apkpure app terug te verwijderen.


PS. Bij ter perse gaan van dit artikel was het apk bestand niet beschikbaar in apkmirror. Deze site wordt door verschillende bronnen als de meest veilige beschouwd. Indien je apkpure niet 100% vertrouwd, kan je op een later tijdstip eerst even kijken of de nieuwe versie van Stievie al beschikbaar is op apkmirror.
Geen opmerkingen: