. Expat TV Vlaanderen: VRT radioprogramma's downloaden
Overzicht van het aanbod Vlaamse en/of Nederlandstalige radio, TV, programma's en films in het buitenland, voor expats. Hoe te bekijken, waar te vinden.

- DEZE SITE IS NIET LANGER ACTIEF! - na zes jaar belangeloze inzet, heeft deze website het eind augustus 2017 voor bekeken gehouden, en wordt sindsdien niet meer bijgewerkt. De gegevens op deze site kunnen dus verouderd zijn. Mogelijks worden er sporadisch nog nieuwe posts toegevoegd omtrent actuele onderwerpen. Oudere posts worden evenwel niet meer geactualiseerd.

VRT radioprogramma's downloaden

Downloaden van radioprogramma's
Livestreams VRT
Archief
Het dodenhuisje

Opmerking oktober 2015. De wereld staat niet stil, ook bij de VRT niet. In de zomer van 2015 heeft de VRT beslist om alles op hun radiowebsite radioplus.be te zetten, en de rechtstreekse links niet meer te ondersteunen. Dit heeft tot onmiddellijk gevolg dat de programma's van de VRT niet meer via een rechtstreekse links beschikbaar zijn, en men verplicht wordt naar de website Radio+ te gaan om die programma's te kunnen afspelen. Dit heeft een aantal grote nadelen. Enerzijds kan men de programma's niet meer op een makkelijke manier downloaden, alhoewel daar nog een mouw aan te passen valt, maar vooral, men kan de programma's niet meer beluisteren op de manier die men zelf verkiest. Men is verplicht via een browser om te gaan. Zo vallen de wifiradio's dus compleet uit de boot, en kan men de programma's ook niet meer via een simpele mediaspeler beluisteren. Het MOET via een browser, wat echt een zware stap achteruit is.

De VRT heeft tegen mij verklaard dat dit hun strategie is voor de toekomst, en dat de rechtstreekse links dus niet meer onderhouden worden. Men heeft wel gemeld dat men de livelinks (zie livestreams VRT hieronder) voorlopig wel nog aanhoudt. Alhoewel ik daar mijn twijfels bij heb, want de link voor Nieuws plus werd de jongste tijd niet altijd correct onderhouden.

Het is duidelijk dat dit voor expats een behoorlijke stap achteruit is. Ik had een aantal programma's voorgeprogrammeerd staan op mijn wifiradio, en ik speelde ze ook vaak af via de mediaspeler van mijn computer. Dat ik hiervoor langs een logge website zou moeten rondgaan is behoorlijk vervelend.

Uw stem laten horen kan altijd, en hoe meer, hoe liever. Klachten formuleren kan op deze link: http://css.vrt.be/vrt/p_ca_ano.aspx?NodeID=3263. Gelieve dan wel niet naar deze website te verwijzen, maar uw persoonlijk verhaal te doen, en de mensen bij de VRT duidelijk te maken waarom de keuze voor Radioplus als enige vorm van publicatie een achteruitgang van de dienstverlening betekent.Downloaden van radioprogramma's
Hier volgt de benodigde procedure om VRT-radioprogramma's te downloaden of streamen zodat u ze kunt afspelen vanop om het even welk apparaat en niet gebonden bent aan Radio+. Dit werkt in principe voor alle zenders: Radio 1, Radio 2, Stubru, Klara, MNM, enz.
Bemerk dat dit de 'manuele methode' is, die echter wel altijd werkt. Sinds het voorjaar 2012 biedt de VRT op de webpagina's van sommige programma's ook rechtstreekse downloadlinks voor radiofragmenten aan, en dan hoef je deze methode natuurlijk niet te volgen.

Procedure:
Het eerste wat je nodig hebt is de link van het programma dat je wil downloaden. Soms vind je dat gewoon op de betreffende VRT website, en dan is het iets makkelijker. Moet je het echter aan Radio+ ontfutselen, of zit het ingebed in de webpagina van het betreffende programma, dan is het iets moeilijker want die radiospeler of website geeft zijn links niet prijs.

Om deze links te ontdekken, zijn er verschillende methodes. Het kan automatisch, via een plug-in voor de browser, of het kan manueel, via de tools van de browser, of door een extern programma zoals URL Snooper aan het werk te zetten.

De automatische methode: via een browserplug-in
 • Voor de niet-techneuten is dit wellicht de makkelijkste methode. Er bestaat een plug-in, er bestaan er misschien meerdere, die in staat is om video- en geluidslinks van websites te onderscheppen. Het beestje heet Video DownloadHelper en vindt u hier voor Firefox, en hier voor Chrome. Gewoon installeren en op de VRT-websites zal hij dan automatisch de audiolinks onderscheppen. Hij toont wel vrij veel links, ook de kleinste fragmenten, ga dus op zoek naar de links van meerdere tientallen megabytes, dit zijn diegene die u zoekt. Een VRT-programma is typisch rond de 50MB per uur in medium kwaliteit.

Methode 2 - Via de broncode
 • Op de vernieuwde Radio 1-site is het nu opeens heel makkelijk geworden de fragmenten terug te vinden. Ergens op de pagina rechtsklikken, en op "bekijk broncode" drukken. Vervolgens even zoeken op de zoekstring "mp3", en da's de link die je zoekt.

Methode 3 (Windows) - URL Snooper
 • Voor deze truc gaan we dus software installeren die op de achtergrond het internetverkeer van de VRT radiospelers in de gaten houdt, en die software luistert naar de naam URL Snooper, downloadbaar hier: URL Snooper. Overigens betrouwbare software, geen malware. Het installeren laat ik aan u over. Let er wel op dat hij geen extra toolbars en allerhande andere rommel installeert. Kan overigens ook gebruikt worden voor het sniffen van allerlei andere websites. URL Snooper is er wel enkel voor Windows, indien iemand gelijkaardige software voor OS X kent, gelieve het me te laten weten.
 • Eenmaal URL Snooper geïnstalleerd, start je het programma op en laat je hem je netwerkinterface scannen. Ga hiervoor naar 'General Options', kies de interface die je gebruikt (ethernet of wireless), of je laat hem autoscannen. Vervolgens ga je terug naar het hoofdscherm, en klik je op 'sniff network'. Stel de protocolfilter wel op 'Media URL', anders wordt elke sessie weergegeven, ook de niet-relevante. Ook kan je het woord 'stream' typen in de box 'Keyword filter', zo filter je meteen de resultaten die we nodig hebben.
 • Open vervolgens de VRT-website naar keuze, en laat het gewenste fragment afspelen. Er zullen dan allerlei links verschijnen in URL Snooper. Eenmaal de stream begint te lopen, mag u in URL Snooper op 'Stop Search' klikken. Filter de links op "mp3", en dit is wellicht de link die u zoekt.

Methode 4 (Windows, OS X) - Safari
 • Deze methode is iets eenvoudiger, want hiervoor hebben we enkel de browser Safari nodig, die Mac-gebruikers meestal al standaard zullen staan hebben. Safari is downloadbaar hier: http://www.apple.com/safari.
 • Ik ben zelf niet zo gek van Safari, maar het heeft wel één heel goede functie, en dat is het 'activity window'. Dat schermpje kan je vinden onder het Hoofdmenu>Windows>Activity, en het geeft je een lijstje van alle links die aangeroepen worden bij het bekijken van een website.
 • Eenmaal het activity windows geopend, volstaat het om Radio+ te openen, en het gewenste fragment te laten afspelen. In het activity window zal je dan automatisch de links zien verschijnen die aangeroepen worden, inclusief de link die we nodig hebben.

Methode 5 (alle platformen) - Chrome
 • Hetgeen onder Safari mogelijk is, kan ook onder Chrome, zij het dat het wat moeilijker is. Om de links te vinden, open eerst Radio+, of ga naar een pagina op een van de VRT-websites, en open vervolgens de "Developer tools". Dat doe je door rechts te klikken > "Inspect element", ofwel door op "F12" te drukken, of via het hoofdmenu>Tools>Developer tools. In die developer tools vind je bovenaan een tabblad genaamd "Network". Open dat blad, en dat zal je vervolgens vertellen welke netwerklinks er allemaal geopend worden. Het is iets slordiger dan bij Safari, maar als je een VRT-radiostream opstart, zal je merken dat de opgeroepen links onderaan (chronologisch) tevoorschijn komen. Het volstaat om te filteren op mp3 om de juiste te vinden. Als de stream al loopt, moet men de pagina verversen terwijl de developer tools blijven openstaan.

Methode 6 (alle platformen) - Firefox
 • En ook in Firefox kan het. Ga eerst naar de pagina met het gewenste geluidsfragment. Rechtsklik dan ergens op de pagina, en kies voor "Inspect element", of druk op "F12". Dit opent een balk onderaan met allerlei debuggingstools. Kies daar voor een knopje links dat "Web Console" heet, en vervolgens daaronder het knopje "Net" of "Network". Druk nu op de playknop van het gewenste fragment, en onderaan zal je alle aangeroepen links zien passeren. Opnieuw, ga op zoek naar "mp3", en dit is de gezochte link. Als de stream al loopt, ververs dan de pagina terwijl de developer tools blijven openstaan.

Slotbeschouwingen
 • De link begint meestal met download., wm. of mp3 of od.mp3. Dit begindeel is meestal onderling inwisselbaar, en kan zowel afgespeeld worden in een mediaspeler of gedownload worden.
 • Daarna komt een stuk met stream of streampower. De bestandsnaam van het gezochte fragment begint meestal met de code van de betreffende radio, gevolgd door een liggend streepje: 11_ voor Radio 1, 12_ Radio 2, enz.
 • Op het einde is er een stuk dat verwijst naar de kwaliteit. Soms lo (of soms ook low) voor lage (16 kbps), med voor medium (32 kbps), en hi (of soms ook high) voor hoge kwaliteit (96 kbps), maar ook soms gewoon in cijfers 64, 96 of 128 kbps. Dit stuk kan uiteraard veranderd worden naargelang de kwaliteit die men wenst.
 • Meestal moet de link afgesloten worden met .mp3, soms werkt het ook zonder.
De bekomen link kan nu gewoon geopend worden in een mediaspeler, of gedownload worden. Succes!Livestreams VRT
De VRT heeft op 1 september 2017 zijn luisterlinks vernieuwd. Hieronder de meest recente, alsmede de oude links. Links eindigend op m3u8 zijn enkel geschikt voor welbepaalde mediaspelers, daarom is de mp3-link meestal te verkiezen.
Bron: https://www.vrt.be/nl/aanbod/kijk-en-luister/radio-luisteren/streamingslinks-radio/
(af en toe werken bepaalde links niet meer, later komen ze weer terug... daarom hier zoveel mogelijk links waarvan ik weet dat ze op een bepaald moment werken of gewerkt hebben)

Radio 1
http://icecast.vrtcdn.be/radio1-mid.mp3
http://icecast.vrtcdn.be/radio1-high.mp3
https://live-radio.lwc.vrtcdn.be/groupb/live/47303075-8243-434b-8199-2e62cf4dd97a/live.isml/.m3u8
http://mp3.streampower.be/radio1-low
http://mp3.streampower.be/radio1-mid
http://mp3.streampower.be/radio1-high
http://mp3.streampower.be/radio1.aac

Radio 2 Antwerpen
http://icecast.vrtcdn.be/ra2ant-mid.mp3
http://icecast.vrtcdn.be/ra2ant-high.mp3
https://live-radio.lwc.vrtcdn.be/groupb/live/033d312d-31f7-400a-b81a-61195f0b79c5/live.isml/.m3u8
http://mp3.streampower.be/ra2ant-low
http://mp3.streampower.be/ra2ant-mid
http://mp3.streampower.be/ra2ant-high
http://mp3.streampower.be/ra2ant.aac

Radio 2 Vlaams Brabant
http://icecast.vrtcdn.be/ra2vlb-mid.mp3
http://icecast.vrtcdn.be/ra2vlb-high.mp3
https://live-radio.lwc.vrtcdn.be/groupc/live/1e08f370-1f20-4807-aaa3-051c7f0d8359/live.isml/.m3u8
http://mp3.streampower.be/ra2vlb-low
http://mp3.streampower.be/ra2vlb-mid
http://mp3.streampower.be/ra2vlb-high
http://mp3.streampower.be/ra2vlb.aac

Radio 2 Limburg
http://icecast.vrtcdn.be/ra2lim-mid.mp3
http://icecast.vrtcdn.be/ra2lim-high.mp3
https://live-radio.lwc.vrtcdn.be/groupb/live/d9c49923-b49f-4ab3-8532-4e9bd850b4e2/live.isml/.m3u8
http://mp3.streampower.be/ra2lim-low
http://mp3.streampower.be/ra2lim-mid
http://mp3.streampower.be/ra2lim-high
http://mp3.streampower.be/ra2lim.aac

Radio 2 Oost-Vlaanderen
http://icecast.vrtcdn.be/ra2ovl-mid.mp3
http://icecast.vrtcdn.be/ra2ovl-high.mp3
https://live-radio.lwc.vrtcdn.be/groupb/live/93a8a402-9008-4a97-b473-bc107be7524d/live.isml/.m3u8
http://mp3.streampower.be/ra2ovl-low
http://mp3.streampower.be/ra2ovl-mid
http://mp3.streampower.be/ra2ovl-high
http://mp3.streampower.be/ra2ovl.aac

Radio 2 West-Vlaanderen
http://icecast.vrtcdn.be/ra2wvl-mid.mp3
http://icecast.vrtcdn.be/ra2wvl-high.mp3
https://live-radio.lwc.vrtcdn.be/groupc/live/604e4a0e-22e8-4f99-ad5e-4f62d27dfec4/live.isml/.m3u8
http://mp3.streampower.be/ra2wvl-low
http://mp3.streampower.be/ra2wvl-mid
http://mp3.streampower.be/ra2wvl-high
http://mp3.streampower.be/ra2wvl.aac

Klara
http://icecast.vrtcdn.be/klara-mid.mp3
http://icecast.vrtcdn.be/klara-high.mp3
https://live-radio.lwc.vrtcdn.be/groupa/live/a9f36fda-cb3c-4b4e-9405-a5bba55654c0/live.isml/.m3u8
http://mp3.streampower.be/klara-low
http://mp3.streampower.be/klara-mid
http://mp3.streampower.be/klara-high
http://mp3.streampower.be/klara.aac

Klara continuo
http://icecast.vrtcdn.be/klaracontinuo-mid.mp3
http://icecast.vrtcdn.be/klaracontinuo-high.mp3
https://live-radio.lwc.vrtcdn.be/groupa/live/0d06dbbe-92d4-4cfe-a0b3-ccc6b7a32ec4/live.isml/.m3u8
http://mp3.streampower.be/klaracontinuo-low
http://mp3.streampower.be/klaracontinuo-mid
http://mp3.streampower.be/klaracontinuo-high
http://mp3.streampower.be/klaracontinuo.aac

Sporza
http://mp3.streampower.be/sporza-low
http://mp3.streampower.be/sporza-mid
http://mp3.streampower.be/sporza-high
http://mp3.streampower.be/sporza.aac

Studio Brussel
http://icecast.vrtcdn.be/stubru-mid.mp3
http://icecast.vrtcdn.be/stubru-high.mp3
https://live-radio.lwc.vrtcdn.be/groupc/live/f404f0f3-3917-40fd-80b6-a152761072fe/live.isml/.m3u8
http://mp3.streampower.be/stubru-low
http://mp3.streampower.be/stubru-mid
http://mp3.streampower.be/stubru-high
http://mp3.streampower.be/stubru.aac

MNM
http://icecast.vrtcdn.be/mnm-mid.mp3
http://icecast.vrtcdn.be/mnm-high.mp3
https://live-radio.lwc.vrtcdn.be/groupa/live/68dc3b80-040e-4a75-a394-72f3bb7aff9a/live.isml/.m3u8
http://mp3.streampower.be/mnm-low
http://mp3.streampower.be/mnm-mid
http://mp3.streampower.be/mnm-high
http://mp3.streampower.be/mnm.aac

MNM Hits
http://icecast.vrtcdn.be/mnm_hits-mid.mp3
http://icecast.vrtcdn.be/mnm_hits-high.mp3
https://live-radio.lwc.vrtcdn.be/groupb/live/35dd91de-0352-4865-8632-17e5af8dc6ba/live.isml/.m3u8
http://mp3.streampower.be/mnm_hits-low
http://mp3.streampower.be/mnm_hits-mid
http://mp3.streampower.be/mnm_hits-high
http://mp3.streampower.be/mnm_hits.aac

Ketnet Hits
http://icecast.vrtcdn.be/ketnetradio-mid.mp3
http://icecast.vrtcdn.be/ketnetradio-high.mp3
https://live-radio.lwc.vrtcdn.be/groupa/live/014a9eea-af85-4da6-aab2-c472ca8d0149/live.isml/.m3u8
http://mp3.streampower.be/ketnetradio-low
http://mp3.streampower.be/ketnetradio-mid
http://mp3.streampower.be/ketnetradio-high
http://mp3.streampower.be/ketnetradio.aac

Radio Vlaanderen Info
http://mp3.streampower.be/rvi-low
http://mp3.streampower.be/rvi-mid
http://mp3.streampower.be/rvi-high

Radio Vlaanderen
http://mp3.streampower.be/rv-low
http://mp3.streampower.be/rv-mid
http://mp3.streampower.be/rv-high

Laatste verkeersnieuws
http://download.stream.vrt.be/apps/services_sac/published/web/fixed/11verk_ondemand_128.mp3
https://progressive-audio.lwc.vrtcdn.be/content/fixed/11verk_ondemand_128.mp3

VRT NWS (vroeger "Nieuws plus" geheten)
https://progressive-audio.lwc.vrtcdn.be/content/fixed/11_11niws-snip_lo.mp3
https://progressive-audio.lwc.vrtcdn.be/content/fixed/11_11niws-snip_hi.mp3
https://ondemand-w.lwc.vrtcdn.be/audioonly/content/fixed/11_11niws-snip_hi.mp4/.m3u8
http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11niws-snip_lo.mp3
http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11niws-snip_med.mp3
http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11niws-snip_hi.mp3
http://download.stream.vrt.be/apps/services_sac/published/web/fixed/11_11niws-snip_lo.mp3
http://download.stream.vrt.be/apps/services_sac/published/web/fixed/11_11niws-snip_hi.mp3

Programma om automatisch VRT-nieuwsuitzendingen af te spelen:
Bovenstaande links werken meer wel dan niet. En soms lopen ze uren of dagen achter. Omdat ik het beu was, heb ik zelf dan maar een programma geschreven dat automatisch de link naar de nieuwsuitzendingen ophaalt, en dat doorspeelt naar de mediaspeler naar keuze. Er zijn twee parameters, het uur van de gewenste uitzending (in twee cijfers, dus een getal van 00 tot 23), en de mediaspeler naar keuze.
Standaard wordt het meest recente journaal opgehaald, en wordt de Windows Mediaspeler gebruikt. Volledige help kan verkregen worden door het programma te starten met VRT_Nieuws /?.
VRT_Nieuws kan hier gedownload worden, de broncode bevindt zich hier.Archief
Ziehier een overzicht van een aantal podcasts en programma's die ik over de jaren bijgehouden heb. Vaak weet ik al niet meer waar ze over gingen.
De meeste afleveringen hebben specifieke mp3-tags zodat podcastsoftware ze automatisch zal catalogeren en sorteren.

Radio 1 - De Lage Landenlijst
En op een oktoberdag in 2016 besloot VRT Radio 1, in samenwerking met NPO Radio 5, eens het "allerbeste Nederlandstalige nummer sinds 1945" te verkiezen. De top 100 vindt u bij Radio 1. De uitzendingen kan u hier opnieuw downloaden. De hogekwaliteitsversies zijn ongeveer 170 MB per stuk, de lage 86 MB.

De Lage Landenlijst 09:00 - 12:00
De Lage Landenlijst 9-12 64kbps
De Lage Landenlijst 9-12 128kbps

De Lage Landenlijst 12:00 - 15:00
De Lage Landenlijst 12-15 64kbps
De Lage Landenlijst 12-15 128kbps

De Lage Landenlijst 15:00 - 18:00
De Lage Landenlijst 15-18 64kbps
De Lage Landenlijst 15-18 128kbps

Radio 1 - Bromberen
Een programma in de beste traditie van De taalstrijd, De Perschefs, De Tekstbaronnen en De rechtvaardige rechters. Meer info op Wikipedia.
Bromberen 2007
Bromberen 2008

Radio 1 - Dolen
Dolen met Michiel Hendryckx kan hier.

Radio 1 - Dubbelcheck
Soort quiz met Jan Hautekiet: Dubbelcheck

Radio 1 - Goed gerief
Geen idee waar dit alweer over ging: Goed gerief

Radio 1 - Leef Lang!
De opvolger van Bromberen: Leef Lang!

Radio 1 - Ongehoorde meningen
Was iets met Koen Fillet op zaterdagmorgen. Een gratis worst voor wie meer weet: Ongehoorde meningen

Radio 1 - Touché
Touché heeft zijn eigen pagina.

Radio 1 - Van Peel overleeft
Van Peel overleeft 2015
Van Peel overleeft 2016

Podcast Radio 1 - Radio Plettenberg
Radio Plettenberg heeft zijn eigen pagina.

Podcast Radio 1 - Weet ik veel
De VRT heeft blijkbaar alle afleveringen van Weet ik veel (zomer 2014) gepubliceerd. En vermits er wel wat interessante afleveringen tussen zaten, heb ik ze maar in een podcast gegooid. Maakt het makkelijker ze te downloaden. Podcast hier.
De podcast is up-to-date tot en met zomer 2017.Het dodenhuisje
Deze sectie bevat oude links die vaak niet meer geldig zijn.

Podcast Radio 1 - Interne Keuken
-- Ik krijg hier regelmatig e-mails over. Alle oude afleveringen van Interne Keuken zijn echter op de schop gegaan toen ze bij de VRT iets aan hun servers veranderd hebben. Enkel afleveringen vanaf april 2016 kunnen nog min of meer teruggevonden worden.

Op een regenachtige zondag heb ik de oude afleveringen van Interne Keuken (Radio 1) eens in een podcast gegoten zodat ik ze makkelijker kon terugvinden en downloaden. Een paar afleveringen kon ik niet terugvinden op de VRT-servers. De podcast vindt u hier: Podcast Interne Keuken.
Ik heb me niet beziggehouden er beschrijvingen over de inhoud bij te zetten, zou nochtans leuk zijn. Mocht iemand dat op zich willen nemen, kan men mij altijd contacteren.
Afleveringen voor het seizoen 2014-2015 werden voorlopig nog niet toegevoegd omdat ik er nog geen nood aan gehad heb. Geïnteresseerden kunnen mij altijd contacteren.

Rechtstreekse downloadlinks Radio 1 - vervallen
Deze links zijn niet langer geldig, zie verklaring bovenaan de pagina. Ik heb echter wel nog een alternatief voor deze links achter de hand, geïnteresseerden kunnen me altijd contacteren.

Ziehier nog een overzicht van de rechtstreekse downloadlinks voor de laatste aflevering van de actuele Radio 1-programma's, allemaal in medium kwaliteit. Indien u ze in een andere kwaliteit wenst, moet u enkel de _med (32 kbps) op het einde vervangen door _lo (16 kbps) of _hi (96 kbps).
Let er ook op dat dit de downloadlinks zijn. Indien u ze wil afspelen in een muziekspeler, waarbij u voor- en achteruit wil kunnen spoelen, dan kan u beter de streaming link gebruiken. Hiervoor vervangt u download. door wm. (dus wm.streampower.be/...).

Downloaden? Rechtsklikken -> Opslaan als

#weetikveel: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11weet-snip_med.mp3
Alderweireld: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11alde-snip_med.mp3
Allez allez: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11alal-snip_med.mp3
Bar du Matin: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11bdma-snip_med.mp3
Bonus: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11bonu-snip_med.mp3
Blue Bayou: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11blba-snip_med.mp3
Bonnie & Dahlia: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11boda-snip_med.mp3
Braakland: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11bral-snip_med.mp3
Classics: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11clas-snip_med.mp3
Classics 100: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11c100-snip_med.mp3
Closing time - maandag: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ctma-snip_med.mp3
Closing time - dinsdag: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ctdi-snip_med.mp3
Closing time - woensdag: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ctwo-snip_med.mp3
Closing time - donderdag: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ctdo-snip_med.mp3
Closing time - vrijdag: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ctvr-snip_med.mp3
Closing time - zaterdag: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ctza-snip_med.mp3
Closing time - zondag: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ctzo-snip_med.mp3
Closing time - de noorderlingen: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11deno-snip_med.mp3
Closing time - stamboek: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11stab-snip_med.mp3
Dageraadplaats: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11dapl-snip_med.mp3
De bende van Annemie: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11bean-snip_med.mp3
De bende van Einstein: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11been-snip_med.mp3
De Goden: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11dego-snip_med.mp3
De jaren: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11deja-snip_med.mp3
De Nacht van Radio 1: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11nac1-snip_med.mp3
De ochtend: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11och1-snip_med.mp3
De zomercollectie: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11zcol-snip_med.mp3
De zomer van 2014: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11dz14-snip_med.mp3
Een zomer in boeken: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11zobo-snip_med.mp3
Exit: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11exit-snip_med.mp3
Friedl': http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11frdl-snip_med.mp3
Grand Cru: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11grcr-snip_med.mp3
Hautekiet: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11haut-snip_med.mp3
Helden: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11hldn-snip_med.mp3
Het hol van De Leeuw: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11hvdl-snip_med.mp3
Het Seventies ABC: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11sabc-snip_med.mp3
Het Sixties ABC: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ab60-snip_med.mp3
Holland - België: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11hobe-snip_med.mp3
Interne keuken: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11inke-snip_med.mp3
Joos: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11joos-snip_med.mp3
Koppiekoppie: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11koko-snip_med.mp3
Nele in Radioland: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11nera-snip_med.mp3
Nieuwe feiten: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11nifi-snip_med.mp3
Nieuws van 07 uur: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ni07-snip_med.mp3
Nieuws van 08 uur: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ni08-snip_med.mp3
Nieuws van 12 uur: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ni12-snip_med.mp3
Nieuws van 13 uur: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ni13-snip_med.mp3
Nieuws van 18 uur: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ni18-snip_med.mp3
Nieuws van 19 uur: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ni19-snip_med.mp3
Nieuws van 22 uur: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ni22-snip_med.mp3
Nieuws van middernacht: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11ni24-snip_med.mp3
Passato: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11pasa-snip_med.mp3
Peeters & Partners: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11pepa-snip_med.mp3
Peeters & Pichal: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11pepi-snip_med.mp3
Pinksterblommen: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11pblm-snip_med.mp3
Radio Plettenberg: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11rapl-snip_med.mp3
Roxy: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11roxy-snip_med.mp3
Sonar: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11sona-snip_med.mp3
Sonar 1000: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11sodu-snip_med.mp3
Songboek: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11song-snip_med.mp3
Sporza: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11spor-snip_med.mp3
Time Out: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11time-snip_med.mp3
Touché: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11touc-snip_med.mp3
Van Peel overleeft 2012 : http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11eind-snip_med.mp3
Van Peel overleeft 2013 : http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_r1_van_peel_2013-snip_med.mp3
Van Peel overleeft 2014 : http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11egag-snip_med.mp3
Van Peel overleeft 2015 : http://download.stream.vrt.be/apps/services_sac/published/web/2015/12/31/11_Van_Peel_overleeft_2015_151231190311_20151231190312_ondemand_128.mp3
Van Peel overleeft 2016 : http://download.stream.vrt.be/apps/services_sac/published/web/2016/12/25/11_Van_Peel_overleeft_2016_161225180253_ondemand_128.mp3
Vandaag: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11vand-snip_med.mp3
Verkeersoverzicht: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11verk-snip_med.mp3
Vox: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11voxx-snip_med.mp3
Wintergasten: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11wiga-snip_med.mp3
Zomerlief: http://download.streampower.be/vrt/radio1/11_11zoli-snip_med.mp3Rechtstreekse downloadlinks Klara - vervallen
Deze links zijn niet langer geldig, zie verklaring bovenaan de pagina.

Babel: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31lbab-snip_med.mp3
Bellevue: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31gbel-snip_med.mp3
Berg en Dal: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31dber-snip_med.mp3
Best of Jazz: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31mjaz-snip_med.mp3
Boudewijn: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31fbou-snip_med.mp3
Brede Opklaringen: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31dbre-snip_med.mp3
Café Zimmermann: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31hzim-snip_med.mp3
Casanova: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31hcas-snip_med.mp3
Cher Claude: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31ldeb-snip_med.mp3
Concerto: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31kcrt-snip_med.mp3
Dat heet dan gelukkig zijn: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31dgel-snip_med.mp3
Espresso: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31besp-snip_med.mp3
Festival: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31hfes-snip_med.mp3
Goldberg: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31agol-snip_med.mp3
In de loge: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31olog-snip_med.mp3
Jazz Middelheim: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31omid-snip_med.mp3
Kersen eten tot middernacht: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31qker-snip_med.mp3
Klara Wakker: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31bwak-snip_med.mp3
Klara's 10: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31hk10-snip_med.mp3
La Donna è Mobile: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31fdon-snip_med.mp3
Laika: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31olai-snip_med.mp3
Late Night: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31qlat-snip_med.mp3
Le Sacre: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31lsac-snip_med.mp3
Les compagnons de la chanson: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31mcha-snip_med.mp3
Nuits d'été: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31onui-snip_med.mp3
Round Midnight: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31qrou-snip_med.mp3
Sanssouci: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31dsan-snip_med.mp3
Scala: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31osca-snip_med.mp3
Simenon : meester & monster: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31lsim-snip_med.mp3
Stouten op zondag: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31esto-snip_med.mp3
Take 7: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31ntk7-snip_med.mp3
The Original Soundtrack, the French edition: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31lost-snip_med.mp3
Trio: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31ftri-snip_med.mp3
Villa d'Este: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31hvil-snip_med.mp3
Weg van Wagner: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31lwvw-snip_med.mp3
Zanzibar: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31lzan-snip_med.mp3
Zomerhuis: http://download.streampower.be/vrt/klara/31_31lzom-snip_med.mp3